Skip to main content

Teater

Dramaleik:
Dramaleik er et tilbud til tredje- og fjerdetrinnselever som har lyst til å utforske gleden ved å spille teater. Vi leker teaterleker, spiller rollespill, lager korte scener og lærer grunnleggende teaterteknikker. Elevene på Dramaleik får ofte være med som statister eller i små biroller i forestillingene til de eldre teatergruppene.

Teater 1:
Teater 1 er et tilbud til femte- til sjuendetrinnselever som har lyst til å lære seg å spille teater. Vi spiller rollespill, lager scener, jobber med karakterutvikling og lærer ulike teaterteknikker. Hvert år setter vi opp minst en forestilling. Forestillingen(e) settes gjerne opp sammen med de andre teatergruppene, eller i samarbeid med andre disipliner på kulturskolen.

Teater 2:
Teater 2 er et tilbud til de eldste teaterelevene, og de som har vært med en stund. Vi spiller rollespill, lager scener, jobber med karakterutvikling og lærer ulike teaterteknikker. Hvert år setter vi opp minst en forestilling. Forestillingen(e) settes gjerne opp sammen med de andre teatergruppene, eller i samarbeid med andre disipliner på kulturskolen.

Lærer på teaterfag er Ingunn Granli

Velg gruppe

Signup
Teater

Aksepter cookies fra denne siden

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Ved å akseptere, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Back to top